Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Whatsapp Durum Güncellemesi : Whatsapp A Metin Tabanli Durum Guncellemesi Ozelligi Geldi

Whatsapp Durum Güncellemesi : Whatsapp A Metin Tabanli Durum Guncellemesi Ozelligi Geldi. Whatsapp durum güncellemesi nedir ? Anlık paylaşımları tüm platformlara getirmekte ısrarcı olan facebook, geçtiğimiz günlerde bu sistemi whatsapp'a da entegre etmiş; Peki, whatsapp durum güncellemesi nedir? Bir durum güncellemesi yayımladığınızda ise 24 saat boyunca profilinizde izlenebilir olacak. Whatsapp'ın yeni güncellemesi kullanıcılara ne gibi özellikler sağlayacak ?

Whatsapp'ın bazı kullanıcılardan uygulama son sürümde olmasına rağmen sürüm güncellemesini isteme sorunu sonunda çözüldü. Whatsapp sadece mesajlaşma, sesli konuşma veya dosya göndermekle sınırlı olan bir mobil cihaz uygulaması değil. Kullanıcıların durum güncellemesi şeklinde paylaşımlar. Whatsapp'ın yeni güncellemesi durum özelliğinde büyük bir değişimin yaşanmasına neden oldu. Whatsapp'ı açın > durum'a dokunun.

Whatsapp Durum Nedir Nasil Kullanilir Durumuma Ekle Olmuyor Andronova Teknoloji Haberleri
Whatsapp Durum Nedir Nasil Kullanilir Durumuma Ekle Olmuyor Andronova Teknoloji Haberleri from www.andronova.net
Whatsapp durum nedir nasıl kullanılır? Whatsapp durumu gizlilik ayarları nasıl yapılır? Müşteri desteği ve diğer i̇letişimler. Kullanıcıların durum güncellemesi şeklinde paylaşımlar. Durum güncellemesi oluşturmak için durum ekranına gidin. Tepkilerin merkezinde kaldırılan kişiler sekmesi ve 24 saatte silinen durum var. Bugün de böyle bir durumla karşı karşıyayız. Bununla birlikte whatsapp'ın durum özelliğini kullananlar için iyi bir haber var.

Whatsapp durum güncellemeleri için ilgili kategorilere bakabilirsiniz.

Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için, her iki tarafın da birbirinin telefon. Whatsapp durum bölümünde beyaz ekran varsa ve sizin paylaşım yapmanızda mümkün değilse uygulama güncellemesi yarım kalmış olabilir. Whatsapp'ın bazı kullanıcılardan uygulama son sürümde olmasına rağmen sürüm güncellemesini isteme sorunu sonunda çözüldü. Whatsapp sadece mesajlaşma, sesli konuşma veya dosya göndermekle sınırlı olan bir mobil cihaz uygulaması değil. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp'in yeni güncellemesi büyük tepkilere neden oldu. Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır? Whatsapp status'un güzel tarafı ise istemediğinizde kapatabiliyor olmanız. Whatsapp durum güncellemeleri için ilgili kategorilere bakabilirsiniz. Yeniden tasarlanan durum güncellemeleri bölümü whatsapp'ın adeta 2009 yılında eklediği ve bir daha dokunmadığı durum güncellemeleri alanını oldukça hareketlendirecek gibi görünüyor. Günümüzde whatsapp artık twitter ve facebook gibi hayatımızda önemli bir yere sahip olmuştur. Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Durum ( ) simgesine dokunun. Dilerseniz whatsapp status / whatsapp durum özelliğine daha yakından bakalım.

Whatsapp'ın yeni güncellemesi kullanıcılara ne gibi özellikler sağlayacak ? Yeterli alan olması durumunda uygulama kendisini otomatik olarak ya da el ile güncelleme yapabiliyor. Dilerseniz whatsapp status / whatsapp durum özelliğine daha yakından bakalım. Whatapp'ta durumlar 24 saat sonra silinir ama bu süreden önce silmek istersen veya hatalı bir durum güncellemesi yaptığını düşünüyorsan şu adımları atmalısın Whatsapp durumu gizlilik ayarları nasıl yapılır?

Whatsapp Web E Durum Guncellemesi Geliyor
Whatsapp Web E Durum Guncellemesi Geliyor from www.aksutvhaber.net
Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için metin'e dokunun. Whatsapp hikaye kısmında paylaşabileceğiniz en etkileyici 10 whatsapp durum söz önerisi; Whatsapp'ın bazı kullanıcılardan uygulama son sürümde olmasına rağmen sürüm güncellemesini isteme sorunu sonunda çözüldü. Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Whatsapp'ın yeni güncellemesi kullanıcılara ne gibi özellikler sağlayacak ? Son dakika whatsapp güncelleme haberleri ile ilgili milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Durum güncellemesi oluşturmak için durum ekranına gidin. Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır?

Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için metin'e dokunun.

Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır? Whatsapp durumu gizlilik ayarları nasıl yapılır? Günümüzde whatsapp artık twitter ve facebook gibi hayatımızda önemli bir yere sahip olmuştur. Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için metin'e dokunun. Bir durum güncellemesi yayımladığınızda ise 24 saat boyunca profilinizde izlenebilir olacak. Whatsapp durum nedir nasıl kullanılır? Whatsapp'ın bazı kullanıcılardan uygulama son sürümde olmasına rağmen sürüm güncellemesini isteme sorunu sonunda çözüldü. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp'in yeni güncellemesi büyük tepkilere neden oldu. Whatsapp'ı açın > durum'a dokunun. Whatsapp'ın yeni güncellemesi durum özelliğinde büyük bir değişimin yaşanmasına neden oldu. Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için, her iki tarafın da birbirinin telefon. Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır? Whatapp'ta durumlar 24 saat sonra silinir ama bu süreden önce silmek istersen veya hatalı bir durum güncellemesi yaptığını düşünüyorsan şu adımları atmalısın

Whatsapp'ı açın > durum'a dokunun. Dilerseniz whatsapp status / whatsapp durum özelliğine daha yakından bakalım. Sizlerde whatsapp'ta durum güncellemesi yaparak bu özelliği pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp'in yeni güncellemesi büyük tepkilere neden oldu. Whatapp'ta durumlar 24 saat sonra silinir ama bu süreden önce silmek istersen veya hatalı bir durum güncellemesi yaptığını düşünüyorsan şu adımları atmalısın

Whatsapp Durum Guncellemeleri Icin Yeni Bir Ozellik Kullanima Sundu Teknoloji Haberleri Milliyet
Whatsapp Durum Guncellemeleri Icin Yeni Bir Ozellik Kullanima Sundu Teknoloji Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
Whatsapp hikaye kısmında paylaşabileceğiniz en etkileyici 10 whatsapp durum söz önerisi; Peki, whatsapp durum güncellemesi nedir? Müşteri desteği ve diğer i̇letişimler. Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Whatsapp için yayınlanan yeni güncelleme ile beraber uygulamada kullanılan durum özelliği yeniden whatsapp sistemine dahil edildi. Whatsapp 'ta ana ekranda durum yazan yerden paylaştığınız yazı ve fotoğraflar 24 saatliğine arkadaşlarınıza görünebilmektedir. Merak ediyorsanız, tüm detaylar haberimizde şimdi ise geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan whatsapp durum özelliği (whatsapp status) aktif hale getiriliyor. Durum güncellemesi kişilerinize gönderilecek 24 saat sonra kaybolacak nedir?

Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır?

Whatsapp durum güncellemesi ekleme işlemimiz için whatsapp durum alanında göreceğimiz Yeniden tasarlanan durum güncellemeleri bölümü whatsapp'ın adeta 2009 yılında eklediği ve bir daha dokunmadığı durum güncellemeleri alanını oldukça hareketlendirecek gibi görünüyor. Whatsapp'ın bazı kullanıcılardan uygulama son sürümde olmasına rağmen sürüm güncellemesini isteme sorunu sonunda çözüldü. Whatapp'ta durumlar 24 saat sonra silinir ama bu süreden önce silmek istersen veya hatalı bir durum güncellemesi yaptığını düşünüyorsan şu adımları atmalısın Bir durum güncellemesi yayımladığınızda ise 24 saat boyunca profilinizde izlenebilir olacak. Durum güncellemesi oluşturma ve gönderme. .ve şimdi de whatsapp durum güncellemesi, paylaştığınız video veya fotoğraflar aynen instagram hikaye'de olduğu 24 saat süre ile paylaşılıp sonradan kendini silen durum paylaşımı geliştirdi. Whatsapp için yayınlanan yeni güncelleme ile beraber uygulamada kullanılan durum özelliği yeniden whatsapp sistemine dahil edildi. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp'in yeni güncellemesi büyük tepkilere neden oldu. Whatsapp 'ta ana ekranda durum yazan yerden paylaştığınız yazı ve fotoğraflar 24 saatliğine arkadaşlarınıza görünebilmektedir. Tepkilerin merkezinde kaldırılan kişiler sekmesi ve 24 saatte silinen durum var. Sizlerde whatsapp'ta durum güncellemesi yaparak bu özelliği pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz whatsapp status / whatsapp durum özelliğine daha yakından bakalım.

Whatsapp güncellemesi yapabilmek için tek gerekli şey, telefonda yeteri kadar boş alan olması whatsapp güncelleme. Bununla birlikte whatsapp'ın durum özelliğini kullananlar için iyi bir haber var.

Post a Comment for "Whatsapp Durum Güncellemesi : Whatsapp A Metin Tabanli Durum Guncellemesi Ozelligi Geldi"